Namen behoren tot de belangrijkste dingen die een persoon kan bezitten, omdat de naam wordt beschouwd als een van de belangrijkste dingen waardoor de identiteit van een persoon wordt herkend. Er zijn veel namen in vele talen en in elke vorm en kleur, maar in In dit onderwerp zullen we leren over de namen van meisjes die beginnen met de letter D, waarmee we zullen beginnen. Door ze op te sommen en hun betekenis te vermelden, te beginnen met de volgende punten:

Thareq:

Moge God de koning beschermen.

Redden:

onthouden

.

Dharad:

Gele kleur.

Uw oor:

Buis of slang.

Twee geesten:

Expositie over de geneugten van aanbidding.

Plus:

Het afweermiddel en de opdringer.

Dhahir:

Voorzichtig en waakzaam.

Vlieg:

De verkoopster.

Nakomelingen:

Goud of goud.

Nakomelingen:

Mooi, zachtaardig.

Zijn gaan:

de gouden kleur.

Theeba:

Mooi en sierlijk; wolvin.


Meisjesnamen beginnend met de letter dhaal met betekenis en bijvoeglijke naamwoorden


Islamitische meisjesnamen beginnend met de letter M

 • Zelf

  : Een Arabische naam die verwijst naar de mens zelf, en met de ziel wordt de entiteit of de eigenaar bedoeld, zoals er wordt gezegd: de vrouw met de rode jurk, dat wil zeggen de vrouw in het rood, of de vrouw die de rode jurk draagt, wat betekent de actieve vrouw. Er wordt gezegd dat ze blauwe ogen heeft, of degene met blond haar.

 • mannelijk

  Het is een van de religieuze namen en betekent lofprijzing, aanbidding of behoud. Het is verschillende keren in de Heilige Koran genoemd, zoals wat de Almachtige God zei in Surat Yusuf: “Toen liet Satan hem de gedachtenis aan zijn Heer vergeten. .”

 • herinneringen

  : Het is een naam van Arabische oorsprong, en het betekent behoud en bezwering… zoals het betekent

  Feesten

  Gelukkige of verdrietige gebeurtenissen en herinneringen, het betekent ook een les.

 • geheugen

  : Een eigennaam van vrouwelijke Arabische oorsprong, en het betekent herinnering. Gedachten komen in de herinnering, iets blijft en wordt bewaard in het hart. Het betekent ook herinnering aan de tong of het hart, herinneringen aan dierbaren en herinneringen aan degenen die we hebben kwijt.

 • Slim

  : Een Arabische naam die aan vrouwen wordt gegeven, en wordt beschouwd als een van de mooiste namen omdat deze de intelligentie en scherpzinnigheid van het meisje aangeeft, en de eigenaar van de naam onderscheidt zich door haar rationaliteit.

 • Weerwolf

  : Het is van oorsprong een Arabische naam, omdat het verwijst naar een kleine neus.. en ze zeggen het als volgt: Dhalfa.

 • goud

  : Een Arabische naam die iets kostbaars betekent. Het is een kostbaar en duur metaal dat wordt gekenmerkt door zijn gele kleur, samen met wit- en roségoud. Het omvat ook edelstenen in het algemeen, en het woord goud betekent ook zuiverheid.

Meisjesnamen beginnend met de letter D in eenvoudige letters 2024

Er zijn veel opties voor meisjesnamen die beginnen met de letter D en die aan meisjes kunnen worden gegeven, en we zullen dit soort namen leren kennen via de volgende punten:

Meisjes namenMeisjes namen

 • gouden

  : Een Arabische naam die aan vrouwen wordt gegeven en is geïnspireerd op het woord goud, wat het goudkleurige metaal betekent, dat wordt gekenmerkt door zijn hoge prijs en luxe, zoals: goudlegering.

 • geheugen

  Deze naam is een Arabische naam en betekent een trouw meisje dat altijd graag dichtbij komt

  God

  En ze denkt altijd aan God.

 • Dammam

  : Van Arabische oorsprong betekent het veiligheid, garantie en verbond.. en het komt ook vandaan

  Oude Arabische namen

  Het meisje dat deze naam draagt, onderscheidt zich door haar aanhankelijke en spontane karakter, waar iedereen vanuit het hart van houdt.

 • Het afstoten

  : Het is een van de namen die van Arabische afkomst is en het betekent morsen en vallen. Het karakter van degene met omstandigheden wordt gekenmerkt door een meisje te zijn met een gevoelige, medelevende en goedhartige persoonlijkheid met iedereen om haar heen.

 • atomair

  : Van Arabische oorsprong, het is het meervoud van het woord

  “climax”,

  Het betekent het hoogtepunt, zoals: het hoogtepunt van een plaats of de waarde van iets of iets dergelijks. Vorm nieuwe relaties.

 • Dhafra

  : Het is een Arabische naam, en het wordt een vrouw genoemd met een aangename geur, en haar geur is als muskus. Een personage genaamd Al Dhafra onderscheidt zich doordat het een meisje is met een mooie persoonlijkheid die om elk detail geeft.


Diverse meisjesnamen beginnend met de letter Dhal 2024


In deze paragraaf zullen we enkele verschillende soorten namen leren kennen die beginnen met de letter (ḍ) en die worden gebruikt als namen voor meisjes, en we zullen deze namen leren kennen via de volgende punten:

 • Populair

  : Een naam met een Arabische oorsprong, wat een wijdverspreide vrouw betekent, en de persoonlijkheid van de eigenaar wordt gekenmerkt doordat ze een meisje is met een intelligente persoonlijkheid in de mate dat ze rekening houdt met elk detail van de zaken rondom haar…

 • Theeba

  : Deze naam wordt gegeven aan een vrouwelijke wolf, en deze naam betekent een wijze vrouw.

 • Een coma

  Het betekent een actieve en sierlijke vrouw die licht en snel loopt.

 • Slim

  : Van Arabische afkomst betekent het goedheid en intelligentie, en het intelligente meisje met deze naam onderscheidt zich doordat het een meisje is met een beleefde persoonlijkheid.

 • Zubaida

  : Het is een naam van Arabische oorsprong, en het is een verkleinwoord waarvan de oorsprong “Zubaida” is en afkomstig is van melk. De persoonlijkheid van de vrouw die de naam Zubaida draagt, wordt gekenmerkt doordat ze een meisje is met een zachte en zachtaardige persoonlijkheid, gevoelig voor gevoelens en emoties.

 • teugels

  : Het is wiens naam

  Arabische oorsprong

  Het betekent veiligheid, garantie en verbond, en het is een van de oude Arabische namen. Het meisje dat deze naam draagt, onderscheidt zich door haar aanhankelijke en spontane karakter, waar iedereen van houdt vanwege haar vriendelijkheid vanuit het hart, aangezien ze een zeer gevoelige persoon is. persoon.


Nieuwe meisjesnamen beginnend met de letter D


Als u uw dochter een naam wilt geven die begint met de letter (th)… zullen we in deze paragraaf enkele namen leren kennen die beginnen met de letter (th):

 • Theba

  : Het is een van de Hebreeuwse namen, en het is niet toegestaan ​​om een ​​meisje deze naam te geven

  Islam

  De betekenis van deze naam is bloeden of loopneus, en het betekent de stroom van vloeistof.

 • Psychedelisch

  Het wordt beschouwd als een van de verwarrende namen waarvan de betekenis verandert afhankelijk van de uitspraak.In de Arabische taal wordt het uitgesproken als Dhu, wat neerbuigendheid en arrogantie ten opzichte van anderen betekent.

 • Dan

  : Het behoort tot de oorsprong van de Hebreeuwse taal. Deze naam wordt aan veel meisjes gegeven, ook al is het geen vrouwelijke naam, maar wordt alleen aan meisjes gegeven, en de betekenis van deze naam is

  voeden

  .

 • Vlieg

  Deze naam heeft veel betekenissen. Het betekent het afweren, afweren of voorkomen van slechte mensen en vijanden. Het betekent ook een stabiele en rustige plek.

 • caudaal

  : Het is de Engelse vorm van de vrouwelijke wetenschappelijke naam

  “staart”

  Wat zijn oorsprong vindt in de Griekse betekenis van enthousiasme.

 • Laster

  : Een vrouwelijke wetenschappelijke naam in het Hebreeuws. Het betekent verbinding, relatie, verbinding, relatie, verwantschap, plicht en verplichting.

 • Dhima

  : Hebreeuws betekent

  Vis kieuw

  Ondanks de betekenis ervan wordt het in sommige westerse landen echter als vrouwelijke wetenschappelijke naam gebruikt.

 • Hij klaagde

  : Het is melodie, vervoering en flirt als Dhamar een mannelijke eigennaam is in het Hebreeuws, of

  Leeuwen gebrul

  Woede en moed, als het afkomstig is van het werkwoord ‘dhamar’, wat betekent dat het van oorsprong Arabisch is.

leer mij kennen

De beste jongensnamen en hun betekenis


Betekenis van meisjesnamen beginnend met de letter D 2024


In deze paragraaf zullen we veel namen voor meisjes leren kennen die beginnen met de letter D.. Naast het leren over de betekenis van elk van die namen, die we in de volgende punten zullen vermelden:

Smelten:

Een naam die van Hebreeuwse oorsprong is en de stroming, stroming en afscheiding van water betekent… en waarbij Dhobi wordt gebruikt als mannelijke wetenschappelijke naam.

Nakomelingen:

De betekenis van de naam is goud of de gouden kleur, en het is ook de band die de liefde zuivert.

Zijn gaan:

Dat wil zeggen, de heldere gouden kleur met glitters, of zij is degene die sieraden van goud maakt en deze verkoopt, of het is er in overvloed.

Dawahia:

De naam betekent droog of zwak.

Dhahiba:

Het is een afkorting van het woord dat geschenk en genade betekent.

Thareq:

Moge God onze koning beschermen.

Zrad:

De kleur is geel.

Redden:

onthouden.

Twee geesten:

Een tentoonstelling over zonde en aanbidding.

Plus:

Impulsief en afstotend.

Dhahir:

Bewaker en waakzaam.

nakomelingen:

De glimmende.

Nakomelingen:

Goud of gouden ding.

Lees ook: Unieke meisjesnamen


Nieuwe jongensnamen beginnend met de letter D


In deze paragraaf zullen we veel van de namen leren kennen die worden gebruikt om jongens te noemen die beginnen met de letter ‘thal’, en we zullen enkele van die namen leren kennen via de volgende punten:

Dhariaanse:

De naam Dharyan verschilt van de naam Dharyan, die als vrouwelijke naam wordt gebruikt, dus we zien dat Dharyan hier, die een man wordt genoemd, de betekenis heeft van een man die snel voorbijgaat, dat wil zeggen, een persoon die snel in zijn armen loopt. wandeling.

Twee geesten:

Deze naam betekent de verschillende geschreven vormen van de naam van de asceet, en het betekent wegblijven van de wereld, haar geneugten en alles daarin… en dichter bij de Almachtige God komen.

Tarek:

Deze naam is een van de vervormde geschreven vormen van de naam Zarek. Het betekent Gods bescherming, de koning.

Jouw armen:

Deze naam betekent slang of buis.

Herinneren:

Het is een overdreven vorm van het werkwoord dhikr, dat de actieve vorm heeft, en dit zelfstandig naamwoord betekent dat hij God regelmatig gedenkt, hem prijst en dankt.

THARD:

Deze naam betekent gele kleur.

Zeyad:

Deze naam is een van de namen die is ontleend aan het werkwoord dhaad, wat koorts en motivatie betekent.

Dammam:

Deze naam betekent veiligheid en verbond.

Twee geesten:

Deze naam betekent begrip en intelligentie.

Smelten:

Deze naam betekent de waterstroom, overstroming of afvloeiing van het oppervlak na bevriezing. Deze naam heeft een andere betekenis: het resterende geld dat iemand wint en bewaart.

Munitie:

Deze naam betekent schijnbaar, dik of prominent, wat betekent dat hij dingen in overvloed onthoudt.

gesmolten:

Deze naam is een van de Arabische namen die is afgeleid van het woord dhib, en heeft vele betekenissen, waaronder de intensiteit van liefde… naar beneden gaan.

Dhuwaib:

Deze naam is van Arabische oorsprong en is een afkorting van de naam wolf, een zeer roofzuchtig dier en wordt beschouwd als een familie van vleesetende dieren zoals leeuwen of honden.

Namen die beginnen met de letter Dhal, nieuw 2024

Namen van nieuwe geboorten, jongens en meisjesNamen van nieuwe geboorten, jongens en meisjes

 • Dhawina:

  Ondanks de vreemde uitspraak van de naam Dhuina en het feit dat deze niet wijdverspreid is in de Arabische wereld, is het een vrouwelijke eigennaam van Arabische oorsprong, wat zegen, geschenk en geschenk betekent, en het is een verkleinwoord van Dhuuna.

 • geweten:

  Het is een woord dat voorkomt in de Arabische taal en vele betekenissen heeft afhankelijk van de zin waarin het voorkomt, maar het gebruik ervan als vrouwelijk eigennaam was gebaseerd op de betekenis van verbond, veiligheid, garantie en verbond.

 • Twee geesten:

  Dhain wordt gebruikt als een mannelijke eigennaam, en het is een verkleinwoord van het Arabische woord ‘Dhan’, wat hier de scherpzinnige betekent, degene met de grote geest, het begrip en de intelligente.

 • Theeb:

  Theeb is een naam van Arabische oorsprong die een meer Golfkarakter heeft en een vertekend beeld geeft van de wolf, een van de bekende roofdieren.

 • Dammam:

  De naam Dammam is de meervoudsvorm van het enkelvoud “Dhimmah”, die wordt gebruikt als een vrouwelijke eigennaam, in tegenstelling tot Dammam, die aan mannen wordt gegeven, maar het heeft dezelfde betekenis als de enkelvoudige betekenis van verbond, verbond en veiligheid.

Meisjesnamen die beginnen met de letter D zijn gemakkelijk uit te spreken

Theba:

Het is een van de eigennamen van Hebreeuwse oorsprong die volgens de islamitische wet niet als naam mag worden gebruikt, en het betekent stortvloed, bloeden of druipen van welke vloeistof dan ook.

Dan:

Hoewel de naam Thin in de taal niet vrouwelijk is, wordt deze alleen aan meisjes gegeven en betekent het voeden, en behoort tot het Hebreeuws.

Subjectief:

De naam Dhahiya kan worden afgeleid van het werkwoord Dhahu als het van Arabische oorsprong is en dus arrogantie en neerbuigendheid betekent. De naam Dhahiya kan ook tot het Hebreeuws behoren, wat identificatie en onderscheid betekent.

Vlieg:

Het is degene die het kwaad en de vijanden verdrijft, verdrijft en voorkomt, of het is degene die op een plaats verblijft en daarin stabiel is. In al deze betekenissen is de naam dhabi ontleend aan het werkwoord 'dhabi'.

Zo hebben we in de voorgaande paragrafen geleerd over meisjesnamen die beginnen met de letter D en hun betekenis. We hebben veel nieuwe, oude en diverse namen voor meisjes of jongens besproken die beginnen met de letter D, en we hopen dat we hiermee de vereiste voordeel via het onderwerp.