Smeekbede is het deel van het geloof, namelijk de afzondering van de dienaar met zijn Heer en zijn dialoog met Hem, altijd en overal. De Boodschapper van God, moge Gods gebeden en vrede met hem zijn, heeft het ons aanbevolen, zoals hij ook deed. altijd op zoek naar Gods hulp bij het vervullen van de behoeften van de wereld met smeekbeden. We zijn getuige van de snelle verspreiding van religie in veel westerse landen, waardoor de processen van het zoeken naar islamitische smeekbeden die in het Engels zijn vertaald, zijn toegenomen, zodat westerse bewoners meer kunnen leren over de islamitische religie in alle ernst.

Smeekbeden worden beschouwd als een van de middelen van aanbidding en het zijn de gemakkelijkste en eenvoudigste manieren om dichter bij God te komen, aangezien de dienaar zijn Heer aanspreekt met enkele zinnen waarin hij om vergeving en vergeving voor zonden en overtredingen vraagt. elke taal, omdat het niet de Arabische taal vereist, zoals het gebed, omdat het verplicht is om het in het Arabisch uit te spreken, en het is gecodificeerd met specifieke timing. Zuiverheid is een essentieel element voor de totstandkoming ervan.

Islamitische smeekbeden vertaald in het Engels geschreven

Oh God, breng licht in mijn hart, en licht op mijn tong, en licht in mijn gehoor, en licht in mijn zicht, en licht achter mij, en licht voor mij, en licht boven mij, en licht onder mij, Oh God, geef mij licht.

Allah, plaats licht in mijn hart, en licht op mijn tong, en licht in mijn oren, en licht in mijn ogen, en plaats licht achter mij en licht voor mij en licht boven mij en licht onder mij. O Allah, schenk mij licht

O God, schenk mij gezondheid in mijn lichaam, O God, schenk mij gezondheid in mijn gehoor, O God, schenk mij gezondheid in mijn zicht.

Oh God, schenk gezondheid aan mijn lichaam, Oh God, schenk gezondheid aan mijn gehoor, Oh God, schenk gezondheid aan mijn zicht

O God, ik vraag u, o God, dat u Degene bent, de Ene, de Eeuwige, Degene die niet heeft gebaard, noch is geboren, en er is niemand gelijk aan Hem, om mij mijn zonden te vergeven, want jij bent de Vergevingsgezinde, de Barmhartige.

Oh Allah, ik vraag, Oh Allah, U bent de enige, zelfvoorzienende Meester, die niet verwekt is en niet verwekt, en niemand is gelijk aan Hem, vergeef mij mijn zonden, zeker bent U vergevingsgezind, barmhartig

O God, U bent mijn Heer, er is geen god dan U. U heeft mij geschapen en ik ben Uw dienaar, en ik houd mij aan Uw verbond en beloof zoveel als ik kan. Ik zoek toevlucht bij U tegen het kwaad van wat ik heb Ik erken Uw genade voor mij en ik erken mijn zonde, dus vergeef mij, want niemand vergeeft zonden behalve U.

Oh Allah! U bent mijn Heer, er is geen schuld behalve U. U hebt mij geschapen en ik ben Uw dienaar en ik doe mijn best om mijn eed (van geloof) aan U te houden en te proberen te leven in de hoop op Uw belofte. Ik zoek toevlucht bij U tegen mijn grootste slechte daden. Ik erken Uw zegeningen over mij en mijn zonden. Dus vergeef mij, want niemand anders dan U kunt zonden vergeven

O God, ik zoek toevlucht bij U tegen gierigheid, ik zoek toevlucht bij U tegen lafheid, ik zoek toevlucht bij U tegen teruggestuurd worden naar het meest ellendige leven, en ik zoek toevlucht bij U tegen de verleiding van deze wereld en de kwelling van het graf.

Oh Allah, ik zoek Uw bescherming tegen gierigheid, ik zoek Uw bescherming tegen lafheid, en ik zoek Uw bescherming tegen het terugkeren naar een zwakke ouderdom. Ik zoek Uw bescherming tegen de beproevingen/problemen van deze wereld en tegen de kwelling van het graf

Korte islamitische smeekbeden vertaald in het Engels

Er zijn korte smeekbeden die iemand voortdurend gebruikt en herhaalt. Ze beschermen hem tegen de influisteringen van Satan, en ze beschermen hem ook tegen de ziel die hem beveelt zonden te begaan. Met deze smeekbeden kunnen noch de mensen op aarde, noch de mensen van de hemel zijn in staat de dienaar schade toe te brengen met welk kwaad dan ook, behalve met wat door de Almachtige God voor hem is geschreven en voorbestemd.

Smeekbeden vertaald in het Engels

 • Er is geen kracht dan van God. Er is geen macht of kracht behalve bij Allah

 • O God, ik vraag U om het Paradijs en ik zoek mijn toevlucht bij U tegen de hel. Oh God, ik vraag om het Paradijs en bescherming tegen het vuur

 • Allah is mijn voldoende, en de beste plaatsvervanger. Allah is voldoende voor mij, en wat een fijn vertrouwen is Hij

 • Gods wil en wat Hij zal doen. Allah heeft het bepaald en wat Hij wil, doet Hij

 • O God, ik vraag U, door Uw barmhartigheid die alles omvat, om mij te vergeven. O Allah, ik vraag u bij uw genade die alle dingen omhult, dat u mij vergeeft

Smeekbeden in het Engels met vertaling uit de Koran

De dienaar wendt zich tot de Almachtige God met smeekbeden om hulp bij de rampen van de tijd, en de beste daarvan is wat in de Heilige Koran wordt vermeld, aangezien dit het alomvattende en alomvattende boek is en de referentie voor elke moslimdienaar. van de Wijze Koran bevat een groot aantal smeekbeden waar we altijd onze toevlucht tot moeten nemen.

Wij hebben het geduld van onze Heer leeggemaakt en onze voeten op de proef gesteld en ons de overwinning gegeven op de ongelovigen. Onze Heer! Stort geduld over ons uit en maak ons ​​“overwinnaar over het ongelovige volk

Smeekbeden in het Engels

Onze Heer, geef ons het goede in deze wereld en het goede in het Hiernamaals, en bescherm ons tegen de kwelling van het Vuur. Onze Heer! Geef ons in deze wereld wat goed is en in het Hiernamaals wat goed is, en red ons van de bestraffing van het Vuur

Onze Heer, houd ons niet verantwoordelijk als we het vergeten of een fout maken. Onze Heer, en belast ons niet met een last zoals U die op degenen vóór ons hebt gelegd. Onze Heer, belast ons niet met wat we niet kunnen dragen, en vergeef ons ons en vergeef ons en heb medelijden met ons. U bent onze Heer, schenk ons ​​daarom de overwinning over het ongelovige volk. Onze Heer! Leg ons geen last op die groter is dan wij kracht hebben om te dragen. Vergeef ons en schenk ons ​​vergeving. Heb medelijden met ons. Jij bent onze Maula (beschermheer, ondersteuner en beschermer, enz.) en geef ons de overwinning op de ongelovige mensen

Onze Heer, wij hebben geloofd, dus vergeef ons onze zonden en bescherm ons tegen de kwelling van het Vuur. Onze Heer, wij hebben inderdaad geloofd, dus vergeef ons onze zonden en red ons van de straf van het Vuur

Onze Heer, laat ons hart niet afwijken nadat U ons heeft geleid, en schenk ons ​​genade van U. U bent de Gever. Onze Heer! Laat ons hart niet afwijken (van de waarheid) “nadat U ons heeft geleid en ons genade van U heeft verleend. Werkelijk, jij bent de schenker

Herinneringen en smeekbeden in het Engels

De dienaar moet ervoor zorgen dat hij de Almachtige God voortdurend gedenkt, wat een manier is om Hem te prijzen, te prijzen, toevlucht bij Hem te zoeken en Zijn vergeving te zoeken bij het ontwaken, bij het binnenkomen van het huis en in vele andere wereldse zaken. Zo beschermt de dienaar zichzelf tegen de deelname van Satan aan deze zaken.

De smeekbede van de profeet Mohammed in TaifDe smeekbede van de profeet Mohammed in Taif

Er wordt onmiddellijk na het ontwaken uit de slaap gezegd: Alle lof zij God die ons weer tot leven heeft gebracht nadat Hij ons had laten sterven, en voor Hem is de opstanding.

Alle lof is voor Allah die ons het leven heeft gegeven nadat hij het van ons heeft afgenomen en voor Hem is de opstanding

Voordat ik het kledingstuk aantrek, wordt er gezegd: Alle lof zij God die mij met dit kledingstuk heeft gekleed en mij ervan heeft voorzien zonder enige macht of kracht van mijn kant.

Alle lof is voor Allah, die mij met dit kledingstuk heeft gekleed en het voor mij heeft voorzien, zonder enige macht of macht van mijzelf

In de naam van God, met wiens naam niets op aarde of in de hemel kan worden geschaad, en Hij is de Alhorende, de Alwetende. “Er wordt drie keer gezegd”

In de naam van Allah, met wiens naam niets schadelijk is op aarde, noch in de hemelen, en Hij is de Alhorende, de Alwetende.” Drie keer

Smeekbeden in het Engels O God, de Kenner van het Ongeziene en de Getuige, de Schepper van de hemelen en de aarde, de Heer van alles en zijn Soeverein, ik getuig dat er geen god is dan U. Ik zoek mijn toevlucht bij U tegen de kwaad van mezelf, en van het kwaad van Satan en zijn polytheïsme, en van het kwaad aan mezelf begaan of het naar een moslim slepen.

Allah, Kenner van het onzichtbare en het zichtbare, Schepper van de hemelen en de aarde, Heer en Soeverein van alle dingen, ik getuig dat niemand het recht heeft aanbeden te worden behalve U. Ik zoek in U het kwaad van mezelf en het kwaad van Shaytan en zijn oproep tot Shirk Polytheïsme), en van het begaan van onrecht tegen mezelf of het aandoen daarvan tegen een andere moslim

Ik zoek toevlucht in de perfecte woorden van Allah tegen het kwaad van wat Hij heeft geschapen.

Ik zoek mijn toevlucht tot de perfecte woorden van Allah tegen het kwaad van wat Hij heeft geschapen

Wat is de beste tijd om door gebed dichter tot God te komen?

 • Een van de beste tijden om je met smeekbeden tot de Almachtige God te wenden is de tijd van de dageraad, dat wil zeggen het laatste derde deel van de nacht, wanneer de mensen slapen en de zondaars achteloos zijn. Op dat moment is de dienaar alleen met zijn Heer en vraagt Hem voor wat hij verlangt.

 • De Heilige Profeet, moge Gods gebeden met hem zijn, zegt dat de dienaar dicht bij zijn Heer komt op het moment van het gebed, of dit nu verplicht of vrijwillig is.

 • De Sunnah van de Profeet geeft aan dat de tijd tussen de oproep tot het gebed en de iqama een reactie is, dus het verdient de voorkeur om achter de muezzin te zeggen en vervolgens alle smeekbeden te zeggen die je kunt om het gebed te bewerkstelligen.

 • Als er regen valt, worden gebeden verhoord, als God het wil, maar als het regent, is het zwaar, en velen geloven dat op dat moment de poorten van de hemel opengaan.

 • De Heilige Profeet zegt dat de vastende persoon een smeekbede heeft die niet kan worden afgewezen, en daarom beloofde God de Almachtige om te reageren op de eisen van de vastende mensen wanneer zij hun vasten verbreken, en op dit moment moet men zich met een gezond hart tot God wenden om stel Hem de vraag.

 • Het optreden van onrecht jegens een persoon opent de poorten van de hemel voor hem en versnelt de reactie op zijn smeekbede. Dit is in overeenstemming met wat er in de leiding van de Profeet staat dat de Almachtige God geen sluier plaatst tussen hem en de smeekbede van de onderdrukten. persoon, en God zwoer bij Zijn glorie dat hij deze onderdrukte persoon de overwinning zou schenken, zelfs na een tijdje.

Wat zijn de deugden en het belang van smeekbeden?

 • Het smeken tot de Almachtige God is een van de pijlers van aanbidding, want de Almachtige God houdt niet van een dienaar die hem niet om hulp vraagt ​​en hulp zoekt door middel van smeekbeden om in de behoeften van deze wereld te voorzien.

 • Door om smeekbeden te verzoeken, gehoorzaamt de dienaar de geboden van de Almachtige God, en het is ook een van de belangrijkste redenen om pijn te verlichten en van kortademigheid af te komen.

 • Het smeken is een imitatie van de Sunnah van de Geliefde Uitverkorene, moge God hem zegenen en vrede schenken, en hij beschreef het in een nobele hadith als de meest eervolle zaak voor God.

 • Smeekbede wordt een reden voor het brengen van verschillende soorten levensonderhoud en is de bron van de zegening ervan.

 • Bekering van een grote zonde kan alleen worden bereikt door iemand die voortdurend vergeving zoekt. Hetzelfde geldt voor het Paradijs, dat wordt bereikt door goede daden te doen en deze aan God te vragen.

Islamitische smeekbeden vertaald in het Engels

Smeekbeden in het Engels O God, ik zoek toevlucht bij U tegen gierigheid, ik zoek toevlucht bij U tegen lafheid, ik zoek toevlucht bij U tegen teruggestuurd worden naar het meest ellendige leven, en ik zoek toevlucht bij U tegen de verleiding van deze wereld en de kwelling van het graf.

Oh Allah, ik zoek Uw bescherming tegen gierigheid, ik zoek Uw bescherming tegen lafheid, en ik zoek Uw bescherming tegen het terugkeren naar een zwakke ouderdom. Ik zoek Uw bescherming tegen de beproevingen/problemen van deze wereld en tegen de kwelling van het graf

O God, U bent mijn Heer, er is geen god dan U. U heeft mij geschapen en ik ben Uw dienaar, en ik houd mij zoveel mogelijk aan Uw verbond en belofte. Ik zoek toevlucht bij U tegen het kwaad van wat ik heb Ik erken Uw genade voor mij en ik erken mijn zonde, dus vergeef mij, want niemand vergeeft zonden behalve U.

Oh Allah! U bent mijn Heer, er is geen schuld

maar jij. Jij hebt mij geschapen en ik ben de Jouwe

dienaar en ik doe mijn best om het te behouden

mijn eed (ongeloof) aan u en om te zoeken

om te leven in de hoop op Uw Belofte.

Ik zoek toevlucht bij U tegen mijn grootste kwaad

daden. Ik erken uw zegeningen op

ik en mijn zonden. Dus vergeef mij, want niemand anders dan U kunt zonden vergeven

Zeer korte smeekbeden vertaald in het Engels

O God, schenk mij gezondheid in mijn lichaam, O God, schenk mij gezondheid in mijn gehoor, O God, schenk mij gezondheid in mijn zicht

Oh Allah, schenk gezondheid aan mijn lichaam, Oh Allah

Schenk gezondheid aan mijn gehoor, Oh Allah,

Schenk gezondheid aan mijn zicht

– Oh God, ik vraag U om het Paradijs en ik zoek mijn toevlucht bij U tegen de Hel.

Oh God, ik vraag om het Paradijs en bescherming tegen het vuur

O God, ik vraag U, door Uw barmhartigheid die alles omvat, om mij te vergeven

O Allah, ik vraag u bij Uw genade die alle dingen omhult, dat u mij vergeeft

– God heeft het voorbestemd en wat Hij wilde is een daad

Allah heeft bepaald en wat Hij wil, doet Hij

– Allah is mijn voldoende, en de beste plaatsvervanger

Allah is voor mij voldoende. En wat een fijne trustee hij is

– Er is geen kracht dan van God

Er is geen macht of macht behalve bij Allah

De mooiste smeekbeden in het Engels

In de naam van God, met wiens naam niets kan worden geschaad op aarde of in de hemel, en Hij is de Alhorende, de Alwetende (driemaal)

“In de naam van Allah met wiens Naam niets schadelijk is op aarde noch in de hemelen en Hij is de Alhorende, de Alwetende.” Drie keer

– Ik zoek toevlucht in de perfecte woorden van Allah tegen het kwaad van wat Hij heeft geschapen.

“Ik zoek toevlucht bij de perfecte woorden van Allah tegen het kwaad van wat Hij heeft geschapen”).

“O God, de Kenner van het ongeziene en het waargenomene, de Schepper van de hemelen en de aarde, de Heer van alles en zijn Soeverein, ik getuig dat er geen god is dan U. Ik zoek mijn toevlucht bij U tegen het kwaad van mezelf en tegen het kwaad van Satan en zijn valstrikken, en als ik kwaad tegen mezelf bega of het aan een moslim overdraag.”

Allah, Kenner van het onzichtbare en het zichtbare, Schepper van de hemelen en de aarde, Heer en Soeverein van alle dingen, ik getuig dat niemand het recht heeft aanbeden te worden behalve U. Ik zoek in U tegen het kwaad van mezelf en het kwaad van Shytan en zijn oproep tot ShirkPolytheïsme), en tegen het begaan van onrecht tegen mezelf of het aandoen daarvan tegen een andere moslim.” (Abu Dawud en Tirmidhi)

Het belang van smeekbeden en de etiquette die daarmee gepaard gaat

Een smeekbede, o God, heb medelijden met hen toen ze mij opvoedden toen ik jong wasEen smeekbede, o God, heb medelijden met hen toen ze mij opvoedden toen ik jong was

Om ervoor te zorgen dat de gebeden van een moslim verhoord kunnen worden, als God de Almachtige wil, moet hij zich aan een aantal voorwaarden en etiquettes houden. De eerste daarvan is oprechtheid van intentie tegenover de Almachtige God, het naleven van Zijn geboden, het vermijden van Zijn verboden en het wegblijven van alle overtredingen en zonden die het antwoord op gebeden verhinderen.

De dienaar moet ook goede gedachten hebben over zijn onschuldige persoon en zeker zijn van het antwoord, naast de noodzaak om volhardend te zijn in het smeken en niet overhaast te zijn, naast de noodzaak om onderzoek te doen.

Tijden van het beantwoorden van gebeden

Waaronder het laatste derde deel van de nacht, het einde van de verplichte gebeden, het tijdstip waarop de regen uit de lucht neerdaalt, en andere dingen.

Een moslim moet ook smeken met een hart vol nederigheid, nederigheid en smeekbeden. Het is niet vereist dat de smeekbeden in een specifieke taal of formule zijn. De dienaar kan smeekbeden tot zijn Heer indienen in elke taal die hij wil en op elk moment dat hij wil .

Smeekbede is een zeer gemakkelijke daad van aanbidding die geen enkele inspanning vereist. Het enige dat daarvoor nodig is, is een nederig hart en volledige zekerheid in de macht van de Ene Almachtige, die controle heeft over alle zaken. Hij zegt eenvoudigweg: “Wees”, en het is.

Zo hebben we islamitische smeekbeden genoemd die in het Engels zijn vertaald, en de dienaar moet de etiquette van de smeekbede kennen, namelijk het prijzen van God, zegeningen en vrede zij met onze nobele Profeet, en het kiezen van het tijdstip waarop de smeekbede moet worden beantwoord, wat al is genoemd. eerder.

Het is ook noodzakelijk om de Heer, de Almachtige met de Mooiste Namen, aan te roepen, in de hoop dat de oproep de poorten van de hemel zal bereiken. Het is niet vereist dat de smeekbede onmiddellijk wordt beantwoord, aangezien God het antwoord op sommige van Zijn gebeden kan uitstellen. Iedereen mag dus niet wanhopen of verdrietig worden over het uitstellen van de vervulling van de smeekbede.