Als onderdeel van ons streven om een ​​zo groot mogelijke groep eigennamen aan te bieden die met verschillende letters van het alfabet beginnen, leert u tijdens dit rapport over een andere groep mannelijke eigennamen die beginnen met de letter ‘Zeen’, waarvan u er enkele zal herkennen, terwijl anderen modern zullen zijn, maar wat onderscheidend is, is dat het allemaal jongensnamen zijn. Met de letter Zain zal het vergezeld gaan van al zijn betekenissen.


Plus

:

Ontwikkeld, toegevoegd.


Hij snauwde

:

Nee, maakt niet uit.


Een vervoerder

:

Zanger, militair leider, boogschutter.


vol

:

Royaal, vol, mooi.


Toegenomen

:

Reizigers eten.


Zacky

:

hij sliep .


Zamil

:

voortgezet .


Asceet

:

Verlangend naar de wereld, vroom.


Zahir

:

Helder, goede kleur, helder.


Dom

:

Gemoedsrust.


Levendig :

Mooi, fris, helder.


glas :

Hij stak met de zajj, dat wil zeggen de speer, de glasmaker.


Zajar:

Veel verboden en berispingen.


Zurara:

Slim, licht.


Zurayq:

Een bekende vogel.


Hij schudde:

Sterk en intens.


Leider:

Meester, chef, militaire rang.


Zaghloul:

Een kind, een duivenkuiken, licht, snel, wees.


Zafan:

Danser.


Uitademen:

Dapper, leeuw, meester, genereus, geschenk, rivier.


Zakoan:

Slapen, goed.


Zaki:

Slapen, puur.


gelijke :

Een reisgenoot, vergelijkbaar in actie.


Trekker:

Meervoud van zand, een stok die gebruikt wordt om vuur aan te steken.


Ulna:

vuur .


Zaniem:

Gemeen.


Ascetisme:

Soberheid en aanbidding.


Asceet:

Met betrekking tot ascese.


Bloesem:

Licht planten.


Zahran:

Dubbel, helder, helder.


Zhou:

Arrogantie, bewondering, liegen, knap uiterlijk.


Zahwan:

Erg licht.


Zahi:

Erg licht.


Zuhair:

kleine bloesem.


Wervelwind:

tornado.


meer :

Zeyad.


Zayan:

Versierd, verfraaid.


Zaid:

meer .


Zaidoun:

Groei.


mooi :

Goedheid, hoge kwaliteiten en hoge status.

Jongensnamen die beginnen met de letter Zain en hun betekenis 2024

 • mooi :

  Schoonheid en goedheid.

 • Ziryab:

  goud water.

 • Boter:

  Wat wordt gewonnen uit de arbeid van melk.

 • Zidane:

  Het groeide en nam toe.

 • teugels:

  Veel glorie.

 • Zacharias:

  Hij noemde de Heer.

 • Zion:

  Hassan de Schone.

 • Onkruid:

  Een soort gras.

 • Zewail:

  Licht schattig.

 • Bezoekers:

  Gelijkheid en rechtvaardigheid.

Lees ook: Religieuze islamitische jongensnamen en hun betekenis uit de Koran en het Paradijs

Oude jongensnamen beginnend met de letter Zin

Zohaar


De naam Zuhair is een verkleinwoord van de naam Zahr, wat de vruchten van de boom en het pas bloeiende licht betekent. Het beoogde gebruik ervan als mannelijke eigennaam is helder, puur, puur, goed en mooi.

Mijn overspel

De naam Zanati is een van de mannelijke namen van Arabische oorsprong die zich ooit in sommige Arabische landen verspreidde, vooral in Egypte, en wordt toegeschreven aan Al-Zina, wat het versierde en het mooie betekent.

Levendig


De naam Zahi komt in de vorm van het actieve deelwoord van het werkwoord ‘Zaha’, wat arrogant, kleineren en opscheppen betekent. Al-Zahi is iemand die zichzelf bewondert, slim is en straalt.

Zulf


Een van de oude mannelijke eigennamen die vooral in de Arabische staat Egypte wijdverspreid was, en het betekent kleuterschool, status of relatief, omdat de naam van Arabische oorsprong is en afkomstig is van het werkwoord ‘zulf’.

Onthoud me

De naam Zakri werd eerder gebruikt om te betekenen dat God vaak genoemd wordt, maar dit is verkeerd omdat de betekenis van de naam Zakri een klein vat is dat wordt gebruikt om te drinken, bekend als zakat, en daaruit is de naam Zakri ontleend, die als mannelijk wordt gebruikt. goede naam.

Nieuwe jongensnamen beginnend met de letter Zin

 • Zamir:

  De betekenis van de naam Zamir is kort en een knappe, mooie jongen. De oorsprong van de naam Zamir is Arabisch, aangezien de naam komt in de vorm van “fa'il” van het werkwoord “zamar”, wat mooi en mooi betekent.

 • Zamzam:

  De nieuwe naam Zamzam is als mannelijke eigennaam overgenomen van “Zamzam”, wat een beschrijving is van zoet water dat zich tussen zout en zoet bevindt, en de wolken Zamzam is er een die geen geluid heeft maar vol water is.

 • Zabid:

  De naam Zubaid is een vorm van de mannelijke naam “Zubaida”, die van Arabische oorsprong is en het verkleinwoord is van boter, wat betekent “wat er ook maar uit de melk wordt gehaald als het wordt gekarnd”, en boter is het beste en beste wat er in de wereld te vinden is. Het.

 • Zigmund:

  De naam Zigmund gaat terug naar de Teutoonse taal en betekent bescherming van de overwinnaar en verdediging tegen de indringer. Het is een van de mannelijke eigennamen die christenen er vaak mee gebruiken. Daarom wordt het in de islamitische religie niet aanbevolen om hem zo te noemen.

 • Zirk:

  De betekenis van de naam Zirk is slim en intelligent, met een actieve en dringende geest. Wat de oorsprong van de naam betreft, deze is Perzisch.

Vreemde jongensnamen beginnend met de letter g

 • Zangana:

  Hoewel de naam Zangana in de vrouwelijke vorm in de taal voorkomt, wordt hij gebruikt als een mannelijke eigennaam, wat rijk en bekwaam betekent, en de oorsprong ervan is Perzisch.

 • Zener:

  De naam Zenar is een van de mannelijke eigennamen die in de islamitische wet verboden is te gebruiken, omdat deze uit het Grieks komt en leven betekent dat door de machine Zeus is geschonken, en als resultaat van het bestaan ​​van een andere god dan God en het bestaan ​​van een directe oproep tot polytheïsme in Hem, de naam is in de islam verboden geworden.

 • Zorkin:

  De naam Zuwarqin gaat terug naar de Koerdische oorsprong en betekent bergbeklimmer, waarbij de naam aanvankelijk werd gebruikt als hond, maar recentelijk werd gebruikt als mannelijke eigennaam.

 • Zarnakar:

  Het is alles dat is gegraveerd met goud of hoe de leer ook wordt genoemd, en Zankar, van Perzische afkomst, suggereert schoonheid, goedheid en uitstraling.

 • Zaqa:

  Een van de nieuwe vormen van de beroemde naam Zacharias, waarbij de naam Zacheüs werd afgekort van Zacharias, wat herinnering aan God betekent.

Lees ook: Marokkaanse jongensnamen en hun betekenis, modern en oud

Namen van kinderen met de letter Zain van de metgezellen

Jongensnamen beginnend met de letter Zin

 • Zubair:

  Een van de oudste eigennamen die tegenwoordig niet meer in gebruik is, en er waren veel metgezellen die erdoor bekend stonden, zoals de grote metgezel “Al-Zubayr bin Al-Awwam”. De naam is een verkleinwoord van Al -Zubair, wat stenen of de geest betekent, dus “de man Al-Zubayr” is de verstandige en wijze man met de meest correcte en sterke mening, intense persoonlijkheid.

 • Zeyad:

  Een van de metgezellen die bekend staat als Ziyad is ‘Ziyad bin Labid.’ Wat de betekenis van de naam betreft: het is overvloed, groei en toename, omdat Ziyad afkomstig is van het werkwoord ‘zad’.

 • Zaher:

  Er zijn veel betekenissen die specifiek zijn voor de naam Zahir, waaronder schoonheid, kenmerken, heldere, sprankelende en pure kleuren. Er wordt ook gezegd dat de naam Zahir verwijst naar elke mooie plant. Wat betreft de naam van een metgezel, het is “Zahir bin Al-Hawiya Al-Tamimi.”

 • Zaid:

  Er zijn veel metgezellen die de naam Zaid droegen, van wie Zaid bin Haritha de bekendste is. De naam Zaid kwam in de infinitiefvorm van het werkwoord zaad, wat betekent groeien en toenemen.

Namen van jongens beginnend met de letter Zain uit de Heilige Koran

De naam Zaki verscheen niet in de Heilige Koran met deze klank, maar eerder in de vorm van een werkwoord, inclusief de uitspraak van de Almachtige

“Hij die zijn rijkdom geeft, wordt gezuiverd.” (Al-Shams: 18)

De betekenis van de naam Zaki is rechtvaardig, vrij van zonden en puur, of het is een overdaad aan goedheid en goede groei.

De betekenis van de naam Zaki verschilt niet veel van de naam Zaki, omdat we ontdekken dat de betekenis van de naam Zaki dezelfde is als de betekenis van de naam Zaki, die puur, zuiver en vrij van zonden en onzuiverheden is. Naast degene die zijn rijkdom aan anderen vermeldt zonder er iets voor terug te vragen of hen op woeker af te nemen. Wat betreft zijn vermelding in de Heilige Koran, deze kwam in: Deze vorm en vorm van het werkwoord is in de uitspraak van de Almachtige.

“En zonder de genade van God over u en Zijn barmhartigheid zou niemand van u ooit zuiver zijn geweest” (An-Nour: vanaf vers 21).

Een mannelijke eigennaam is niet alleen beperkt tot moslims, maar is eerder een mannelijke eigennaam die in alle verschillende religies wordt gebruikt, omdat het de naam is van een van de profeten die de Almachtige Heer noemde in Zijn Machtige Boek in de uitspraak van de Almachtige

“O Zacharias, we geven je inderdaad goed nieuws over een jongen wiens naam Yahya zal zijn” (Maryam: vanaf vers 7)

De betekenis van de naam Zacharia is de herinnering aan God, omdat het een samengestelde naam is van ‘Zechar’, wat mannelijk betekent, en ‘Jahweh’, wat God betekent. Het belangrijkste dat je moet weten over de naam Zacharia is dat deze van Bijbelse oorsprong is en niet Arabisch, zoals sommige mensen denken.

Lees ook: De mooiste Arabische jongensnamen en hun charmante betekenissen

Voornamen van jongens beginnend met de letter Zin en hun betekenis

Zanetti


De naam Zanetti is een vorm van de naam Jan die in Rusland werd gebruikt

De betekenis ervan is de tederheid, barmhartigheid en mededogen van de Heer.

Zimoni


De naam Zimoni komt van het Hebreeuws en betekent ontmoeting, bijeenroepen en ontmoeten.

Twee oliën

Hoewel Zeitan als mannelijke eigennaam wordt gebruikt, behoort deze niet tot de Arabische taal

Het is eerder van Hebreeuwse oorsprong, maar de naam verwijst naar de olijfboom in het algemeen.

Zohar


Het meest onderscheidende kenmerk van de naam Zohar is dat deze aan zowel meisjes als jongens wordt gegeven

Het is een naam van Hebreeuwse oorsprong die schittering, uitstraling en schittering betekent.

Zicok


Het is filteren, zuiveren, vonken, flitsen en al deze betekenissen

Zorg ervoor dat de naam Zikuk niet tot vele oorsprongen behoort, omdat deze alleen van Hebreeuwse oorsprong is.

Jongensnamen beginnend met de letter Zin


Zena's:Hij is een levend en eeuwig persoon, zoals sommigen zeggen dat de naam Zenas in het Grieks gelijk is aan de naam Onsterfelijk in het Arabisch.


Zevin:De oorsprong van de naam Zevin is Slavisch en betekent moedig, sterk, gewelddadig, met een sterke persoonlijkheid en fysieke kracht.


Zamid:De naam Zayed is een mannelijke voornaam van Arabische oorsprong, islamitisch van aard, omdat deze is afgeleid van zamit, wat betekent streng in zijn religie en mening, zeer vroom en vasthoudend aan zijn principes.


Zovin:De naam Zufin is een vreemde vorm die is afgeleid van de mannelijke eigennaam van Arabische oorsprong, Sufyan, wat betekent: iemand die snel loopt en vlucht.

Buitenlandse jongensnamen beginnend met de letter Zain 2024

Zena's:

Een mannelijke eigennaam van buitenlandse afkomst, met name Griekse afkomst

Het heeft een prachtige betekenis, die levend en eeuwig is

Opgemerkt moet worden dat deze naam erg ongelukkig is

Het is niet gepast om te worden gebruikt voor moslimmannen, maar wel voor christelijke mannen.

Zarmek:

Het onderscheidt zich door het feit dat het in Europa wordt gebruikt om zowel mannen als vrouwen aan te duiden, en dat het van Koerdische afkomst is.

Het betekent de zoon van de tante van vaderszijde, de dochter van de tante van vaderszijde, de oom van vaderszijde, de tante van vaderszijde, de oom van vaderszijde of de tante van vaderszijde

Dat wil zeggen, er is niets mis met de betekenis ervan in de naam ervan in de islam of het christendom.

Zorkin:

Het is ook van Koerdische afkomst, maar wordt alleen op mannen toegepast

Het betekent bergbeklimmer en klimmer van hoogten, en het wordt als een verdacht bijvoeglijk naamwoord beschouwd

Die worden gebruikt als eigennamen, zoals sommige Arabische namen.

Zozan:

Het is een Koerdische mannelijke eigennaam, geen vrouwelijke eigennaam

Maar het is in de Arabische wereld beroemd als een vrouwelijke eigennaam, maar de betekenis ervan is zomer.

Islamitische jongensnamen beginnend met de letter Zain en hun betekenis

De naam was tijdens het bewind van de Edele Boodschapper bekend bij meer dan één van zijn grote metgezellen, waaronder ‘Al-Zubair bin Al-Awwam.’ De naam is van Arabische oorsprong en is het verkleinwoord van ‘Al-Zubair’. de steen, of de geest die alles mogelijk maakt. Al-Zubair is de rationele, wijze man en degene met de juiste en sterke mening.

De naam duidt op een man die zonden en wereldse genoegens achter zich laat om God te aanbidden en dichter tot God te komen. De ascetische man is geliefd bij God. Het is een mannelijke eigennaam van Arabische oorsprong.

De naam onderscheidt zich door het feit dat het een naam is die aan zowel moslim- als christelijke mannen wordt gegeven, omdat het de naam is van een van Gods profeten die zorgde voor de Maagd Maria, de moeder van Jezus Christus. Onze meester Zacharias is de vader van de Profeet Yahya, en hij werd genoemd in de Heilige Koran in Surah Maryam in vers nr. 7. Wat betreft de betekenis van de naam: deze bestaat uit twee zelfstandige naamwoorden, waarvan er één “

wemelt

“Dat betekent mannelijk en de tweede”

Jehova

“Hij is God, en Jahweh is ingekort tot Ya, en het is verbonden met Ya, en de volledige naam Zacharia betekent God gedenken, en het is van Bijbelse oorsprong.

 • Zinedine Zinedine

 • Zain Al Abdeen:

Beide namen worden gecombineerd om de naam een ​​islamitisch karakter te geven, aangezien de twee namen bestaan ​​uit ‘Zain’, wat goedheid en schoonheid betekent, wat op zichzelf wordt gebruikt als mannelijke eigennaam van Arabische oorsprong, maar wanneer het aan religie wordt toegevoegd, wordt het ‘

Zinedine

“Dat wil zeggen: de schoonheid en goedheid van religie.”

Zain Al Abdeen

“Dat wil zeggen: de beste van degenen die God aanbidden en de beste van degenen die geleid worden.